ПОРЯДОК ДЕННИЙ

засідання Комітет Верховної Ради України з питань зовнішньої політики та міжпарламентського співробітництва

23.08.2023 10:00:00

Онлайн-засідання

Контрольна функція Комітету

1. Про стан виконання Рекомендацій комітетських слухань " Робота консульської служби України в період війни " від 11 травня 2023 року в частині збільшення фінансування консульських служб України за кордоном.

 

 

 

 

Законопроекти, з опрацювання яких Комітет визначено головним

2. Проект Закону про ратифікацію Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Молдова про будівництво автодорожнього прикордонного мостового переходу через річку Дністер на українсько-молдовському державному кордоні в районі населених пунктів Ямпіль — Косеуць (р. № 0217,КМУ.

 

 

 

 

3. Проект Закону про ратифікацію Протоколу між Кабінетом Міністрів України та Урядом Республіки Молдова про внесення змін до Угоди між Урядом України і Урядом Республіки Молдова про діяльність залізничного транспорту (р. № 0218, КМУ).

 

 

 

 

Міжпарламентська співпраця

4. Про участь представників ВРУ у 18-му Форумі ООН з управління Інтернетом (IGF) з 8 по 12 жовтня 2023 року на тему: "Інтернет, якого ми прагнемо – це розширення можливостей всіх людей".

 

 

Різне

5. Про стан розгляду листа Комітету на адресу Голови ВРУ щодо перспектив міжпарламентської співпраці та парламентської  дипломатії в умовах заборони де факто відряджень народних депутатів за кордон.

Повернутись до списку публікацій

Версія для друку